Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vamos Spinning Vuelta Holanda

augustus 12 | 12:00 - 20:00

Altijd al eens willen spinnen op flamenco of de klanken van castagnetten? Spring op de fiets, sluit je aan bij het peloton van de Vuelta en kom spinnen in Spaanse sferen met live muziek. Vlak voor de start van het wielerevenement La Vuelta Holanda dat dit jaar in Utrecht plaatsvindt, kan je op unieke locaties langs de route van de Vuelta in de provincie Utrecht spinnen, begeleid door live muziek. Flamenco gitarist Marijn Vlijm en flamenco danseres Janine Keijzer zorgen voor een wervelende flamenco show. Dus trek je fietsbroek aan, pak je bidon en vamos spinning op de markt in Zeist!

VAMOS Spinning is een cultureel en sportief evenement in het kader van Vuelta Holanda, de Spaanse wielerronde die van 19 tot 21 augustus in Nederland start. Vamos Spinning is een evenement waaraan per ronde 100 deelnemers kunnen meedoen. Ze fietsen op Spaanse, deels live uitgevoerde muziek. Het evenement duurt per ronde maximaal 1u30 en vindt plaats op het evenementenplein, grenzend aan de bibliotheek. Het evenement wordt georganiseerd door Kunstenhuis Idea, in nauwe samenwerking met ondernemersvereniging Centrum Zeist, SportCity Zeist en de Zeister Muziekdagen. Ook Sportief Zeist is betrokken.

Voorafgaand, tijdens en na afloop van de spinningrondes kan het publiek op de Markt verblijven voor een gratis hapje en een drankje, georganiseerd door Idea.

Gegevens

Datum:
augustus 12
Tijd:
12:00 - 20:00
Site:
https://www.lavueltaholanda.com/evenementen/vamos-spinning-zeist/

Locatie

Markt 1
Markt 1
Zeist, Utrecht 3701 JZ Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie