Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk Art Markt 2022

augustus 13 | 10:00 - 17:00

Op zaterdag 13 augustus vindt De Walk Art Markt plaats in het gelijknamige park aan de Slotlaan in Zeist.
In 110 kramen presenteren sierkunstenaars en ambachtsdesigners een gevarieerd aanbod van onder andere schilder-, glas- en houtkunst, keramiek, textiele vormgeving, en sieraden en mode-accessoires van gerecycled materiaal. Tijdens de markt treden ook verschillende artiesten op.
Foodtruckers
 zorgen voor lekker eten en drinken.

De markt is gratis toegankelijk en open van 10.00-17.00 uur.

Een greep uit de optredens tijdens de Walk Art Markt: jong talent Lucie Stolk speelt klassiek gitaar, Djembé Groep Kobadji komt en muzikale nichtjes Anne en Femke Nagtegaal brengen swingende popnummers. Instrumentale duizendpoot Luuk Lenders treedt op met volksmuziek uit o.a. Ierland en de Balkan. Hij gebruikt daarbij bijzondere fluiten, accordeon, voetenpercussie, mini-mondharmonica, pingpongballen en zelfgemaakte instrumenten en bespeelt soms zelfs vier instrumenten tegelijk! Het programma vindt u HIER

Desiree Rozie en Renier Meijers brengen de allereerste bewoners van Slot Zeist tot leven. Als Elisabeth van der Nisse en haar man Willem Adriaan I van Nassau Odijk flaneren zij rond en vragen aandacht voor de Rampjaarroute op 8 oktober in Zeist.

’s Middags is er ook voor kinderen van alles te beleven: ballonkunstenaar Pieter van Engen laat zijn ballon- en goochelkunsten zien en schminkster Petra Lippmann tovert de mooiste creaties op je gezicht.

En wil je een gedicht op maat? Geen probleem! De dichters van Vereniging Taalpodium maken speciaal voor jou eigentijdse pop-up-poëzie, getypt op een lekker ouderwetse typemachine.

Klik HIER voor het volledige programma.

De Walk Art Markt wordt georganiseerd door CultuurZeist. Wees erbij!

Gegevens

Datum:
augustus 13
Tijd:
10:00 - 17:00
Site:
https://www.cultuurzeist.nl/evenementen/walk-art-markt/actueel.html

Organisator

Cultuur Zeist

Locatie

Slotlaan 28
Slotlaan 28
Zeist, Utrecht 3701 GL Nederland
+ Google Maps