Zomer in Zeist

jul 17, 2022

Voor een echt vakantiegevoel hoef je niet ver te reizen, dat vind je ook dichtbij huis. Ontdek deze zomer het beste van Zeist en stel met alle zonnige tips op onze website je eigen vakantie samen. In de Slotstad Zeist zet de mooie natuur en het rijke verleden de toon. De grandeur van vroeger is er niet verdwaald, maar heeft zijn weg gevonden in het heden. In Zeist tref je talloze landhuizen en kastelen, het ene nog mooier dan het andere. Met Slot Zeist als één van de vele hoogtepunten van de toch al zo prachtige Utrechtse Heuvelrug. Fietsen of wandelen? Kunst en cultuur? Lekker shoppen? Of jezelf culinair verwennen? Alles is mogelijk. Welkom in Zeist!

Persoonlijk advies?
Stap gerust binnen bij VVV Zeist, gevestigd in Slot Zeist, of een van de andere VVV informatiepunten!