Ontdek wat jij leuk vindt op het Sport en cultuurfestival in Zeist

aug 14, 2024

Op zondag 25 augustus wordt de Markt in het centrum van Zeist omgetoverd tot een groot sport- en cultuurfestival. Van 11:00 – 16:00 uur is er van alles te zien én te doen voor het publiek. 

Gratis demo’s, clinics en workshops

Twijfelde je nog om je aan te melden bij een sportvereniging of lid te worden van een koor? Kom kennismaken tijdens het Sport en Cultuur Festival en probeer uit hoe leuk het is om aan cultuur en sport te doen. Op het festival kun je gratis meedoen aan diverse demo’s, clinics en workshops en er is een afwisselende programmering te zien op het podium. Daan Warnas presenteert het podiumprogramma.

Hoe, wat, waar?

Zondag 25 augustus
11:00 – 16:00 uur
Marktplein, Zeist

Het is de tweede keer dat Sportief Zeist en Uit in Zeist samenwerken. Organisatoren Leonie Langenhuijsen namens Uit in Zeist en John van Hoeven namens Sportief Zeist kijken uit naar deze editie.

“We hebben een mooi en divers programma samengesteld met vele aanbieders uit de gemeente. Denk aan freerunning, een batting cage, een klieder- en kunstlab, pottenbakken, straattheater en heel veel optredens op het podium. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op het festival vol activiteiten en optredens. Zo vieren we op de laatste dag van de zomervakantie dat het culturele en sportieve seizoen weer gaat beginnen.”

Het Sport en Cultuur Festival wordt georganiseerd door Sportief Zeist en Uit in Zeist met dank aan Gemeente Zeist en Ondernemersvereniging Centrum Zeist.