Tapijt

tapijt
 
vloerbedekking
 

Gordijnen

Gemaakt en geplooid zoals jij ze wil!

gordijnen
 
plooi
 
raamdecoratie
 

Raamdecoratie

Grootste collectie raamdecoratie precies op maat gemaakt.

bece
 
luxaflex
 
raamdecoratie
 

Laminaat

Is het steen of is het hout? Het is laminaat! Laminaat is er vandaag de dag in zoveel structuren, patronen, en plankformaten, dat je er elke sfeer mee kunt creëren. En geloof ons, ze zijn niet meer van echt te onderscheiden.

vloerbedekking
 
laminaat
 

Marmoleum

Marmoleum is een echt natuurproduct en daarom een van de meest duurzame en milieuvriendelijke vloeren die er bestaan. Marmoleum is er niet alleen in uni dessins, maar ook in multicolor en zelfs een houtpatroon.

marmoleum
 
forbo
 
vloerbedekking
 

Lamelparket

Echt hout. Heerlijk! Zo’n pure vloer, of het nu een lamelparket, in een geoliede, gewaxte of gelakte afwerking is, doet iets met de sfeer in huis. Elke vloer is uniek, want geen boom is hetzelfde en dat zie je.

hout
 
vloerbedekking
 
lamelparket
 

Vinyl

Hou je van de uitstraling van een harde vloer, maar wil je iets meer loopcomfort aan je voeten? Dan kan vinyl zomaar in jouw straatje passen. Maak je geen zorgen over kleuren of prints. Roep maar, want het is er!

vinyl
 
zeil
 
vloerbedekking
 

PVC

PVC vloeren zijn super sterk en staan met stip op één wanneer je vloerverwarming of vloerkoeling hebt. Inmiddels is PVC er in zoveel uitvoeringen dat je er elke sfeer in huis mee kunt bereiken en pssst… hoor eens, hoe stil.

moduleo
 
pvc
 
visgraat
 

Vloerkleden

Welke vloer je ook hebt, met een vloerkleed kleed je ‘m af. Om te zorgen dat het altijd past, in elke ruimte, zijn ze er in veel verschillende vormen en maten, effen kleuren of trendy prints.

vloerkleed
 
maatwerk
 
warmevoeten
 

Deurmatten

Misschien niet het meest inspirerende product dat we in huis hebben, maar wel een van de meest belopen stukjes vloer. Leuk om uit te zoeken? Mwah. Verstandig om even aandacht aan te geven? Ja!

coral
 
deurmat
 
vloerschoon
 

Traprenovatie

Met traprenovatie van Roobol maak je van je trap een echte eye-catcher. Kies voor een duurzame, slijtvaste en stijlvolle oplossing.

traprenovatie
 
trap
 
laminaat
 
Roobol Woontextiel 2018-09-11T12:50:58+00:00

Project Description

Roobol Woontextiel

 
 
Tapijt
Gordijnen
Raamdecoratie
Laminaat
Marmoleum
Lamelparket
Vinyl
PVC
Vloerkleden
Deurmatten
Traprenovatie
 

Samen maken we er iets moois van!

Bij Roobol vind je een breed assortiment van de beste kwaliteit. De beste vloeren, gordijnen en zonwering gecombineerd met de beste service zorgen voor het beste resultaat.

1e Hogeweg 2
3701 HK Zeist
0306921534
http://www.roobol.com
zeist@roobol.com

Maandag
13:00 – 18:00
Dinsdag
09:45 – 18:00
Woensdag
09:45 – 18:00
Donderdag
09:45 – 18:00
Vrijdag
09:45 – 21:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
Zondag
Gesloten