De metamorfose van Janny Smits

Aangeboden door: Haarzin, Ici Paris XL en Bella Mode&Meer

Op ons Facebookpagina ‘Leuk in Zeist’ plaatsten wij de oproep: ’Wie gun jij een metamorfose’? Er werd massaal gereageerd, maar er kan er natuurlijk maar een de winnaar zijn. Dat het spreekwoord ‘Wie goed doet, goed ontmoet’ nog steeds opgaat, bleek wel uit de 80 nominaties voor Janny Smits. Janny (56), al 37 jaar bij haar man en moeder van een zoon, heeft zich enorm ingezet voor de Stichting Worldpeace is possible en doet ook veel op vrijwillige basis voor het Kunstenhuis De Bilt/Zeist. Dat de volgers van ‘Leuk in Zeist’ blij met Janny zijn bleek uit de reacties van buren, vrienden, figuranten en mensen van World Peace is Possible.

Bekijk Janny’s metamorfose ook op pagina 13 van het ZEIST magazine!

Haar
Vanessa van Studio HaarZin sprak het metamorfose-plan door met Janny en in gezamenlijk overleg besloten ze tot het plaatsen van lowlights in het haar. Vervolgens werd Janny geknipt en geföhnd.

Make-up
De natuurlijke make-up van Janny werd verzorgd door Sylvana van Ici Paris op de Slotlaan.

Kleding
Met haar ‘nieuwe’ haar en prachtige make-up werd Janny gekleed door Cristel van Bergen van Bella mode&meer. Janny draagt een velours zwart, kort jurkje met korte mouw van SoyaConcept. Ze kreeg daarbij gave zwarte enkellaarsjes met hoge hak van Fabs en ze werd afgestijld met de sieraden van o.a. Gooische Frutsels.

Valentijnsdag
Wil jij je lief verrassen met een compleet nieuw uiterlijk als cadeau voor Valentijnsdag? Stuur dan een kort filmpje (maximaal 45 seconden) naar pr@centrumzeist.nl met de reden waarom je dat belangrijk vindt. In de week voor Valentijnsdag (14 februari) ontvangt de winnaar een bericht en krijgt de metamorfose aangeboden. Wij maken daarvan een reportage zoals deze en een filmpje voor Facebook.