Een heerlijke route door Zeist

Bezoek één van de vele terrassen in het centrum en geniet met volle teugen! Deze route bevat 10 suggesties.

1. De Posterij

Een heerlijke zomerse lunch, diner of borrel op het terras van De Posterij… Zeker weten dat dát genieten is! Maar ook voor een verkoelend drankje in de zon is de Posterij de ultieme plek. Deze zomer staan er verfrissende cocktails op de kaart, bestel je er een lekker wijntje of kies je voor een speciaalbiertje op fles of van het vat. Altijd welkom!

Het Rond 5 • de-posterij.nl

2. Hermitage

Het grootste restaurantterras (200 m2) van Zeist vind je op Het Rond 7! Een met bloemenpracht getooid terras en indien gewenst geheel overdekt met een uitschuifbare overkapping. Van de vroege lente tot de late herfst is het goed toeven bij Hermitage onder het genot van hapje, drankje of heerlijk meergangen-menu!

Het Rond 7 • hermitage-zeist.nl

3. Figi

Figi beschikt over een gezellig terras en het is goed te weten dat op dit terras in Zeist het langst de zon schijnt! Maximaal genieten dus. Daarbij opgeteld maken de heerlijke gerechten, 20 speciaal bieren, wisselende zomercocktails en een ruime keuze aan wijnen per glas het plaatje van een ‘perfect terras’ compleet. Laat ze maar komen, die zwoele zomeravonden!

Het Rond 2 • figi.nl

4. Het Barista Café

Deze zomer wordt het terras van het Barista Cafe extra mooi gemaakt. Grote banken, plantjes, dekentjes en kussentjes. Het lege Emmaplein krijgt zo een gezellig plekje! Speciaal voor de zomer stelde het Barista Cafe ook een nieuwe menukaart samen. Met heerlijke zomerse drankjes als verschillende lemonades, ice tea’s en sangria. Frisse nieuwe taartjes en broodjes vullen de kaart aan. Natuurlijk is alles vers en huisgemaakt!

Emmaplein 240 • baristacafezeist.nl

5. Pandarve

Bij Pandarve kun je goed eten, dat weet iedereen die een beetje restaurantkennis in Zeist bezit! Maar ook het terras zit bij mooi weer vaak goed vol. Dat is niet gek, wanneer je een plekje op het lounge-terras hebt gevonden, voel je direct de relaxte sfeer. Even op vakantie-gevoel in Zeist!  

Slotlaan 163 • pandarve.com

6. Eetcafé 12 Ambachten

In het winkelhart van Zeist is Eetcafé 12 Ambachten een sfeervolle ontmoetingsplek. Op het terras aan de Slotlaan kun je aanschuiven voor een lunch, diner of lekker drankje. De snelle en aardige bedieningsmedewerkers maken de sfeer nog meer ongedwongen.

Slotlaan 249 • eetcafe12ambachten.nl

8. De Reünie

Het gezellige restaurant en de pub zijn op zich al een bezoekje waard, maar het terras van De Reünie is ook meer dan fijn! Wordt het toch wat fris buiten, dan gaan de heaters aan en worden koelere avonden ineens hartverwarmend!

Slotlaan 266 • reuniezeist.nl

9. Blink eten & drinken 

Blink is een toegankelijk restaurant waar je je welkom voelt om gezellig te borrelen met onder het genot van goede wijn en een mooie happenplank of lekker te eten van een menu voor ieder wat wils. En laat er nou een heerlijk ruim terras voor de deur aanwezig zijn, dus bij mooi weer kun je al deze fijne herinneringen gewoon lekker buiten maken met elkaar! 

Slotlaan 274 • blinkzeist.nl

10. Grand Café De Heren van Zeist

Op het grote en mooi aangeklede terras waan je je bij de Heren van Zeist op vakantie en dat in het centrum van Zeist. Een uitgebreide kaart, snelle en vriendelijke service, een gave kinderhoek en een cocktailbar gesitueerd midden op het zomerterras maken het vakantiegevoel compleet. Kom en geniet van de lekkerste cocktails, de uitgebreide finger food kaart of een heerlijk diner onder het genot van een ijskoud wijntje! Bij De Heren van Zeist zit je goed!

Slotlaan 316 • deherenvanzeist.nl