Het uitvoeringsteam stelt zich voor

Zoals eerder aangekondigd is het uitvoeringsteam van Hart van Zeist, na het vertrek van John van Haaren en Hans van Aalst, weer compleet met het aantrekken van Koert Vermeulen als bestuursvoorzitter en Lidia van Ingen als centrummanager voor Hart van Zeist. Graag stellen zij zich hierbij even kort aan jullie voor.

Lidia van Ingen
Ik ben sinds 15 januari binnen Hart van Zeist, 24 uur per week werkzaam als centrummanager voor het centrum van Zeist. Voor de ondernemers ben ik het aanspreekpunt en voor Hart van Zeist de spreekbuis. Als je vragen hebt met betrekking tot activiteiten, promotie en evenementen of heb je zelf een leuk initiatief, wil je weten wat er speelt in het centrum of wil je gewoon even bijpraten, neem dan contact met me op. Je kunt me bereiken op 06-50874748 of stuur een mail naar lidia@centrumzeist.nl

Koert Vermeulen
Ook ik ben sinds 15 januari benoemd en aangetreden als voorzitter van Hart van Zeist. Ik voer deze functie uit voor gemiddeld 1 dag per week. In mijn functie als regisseur stuur ik de centrummanager en vestigingscoördinator aan en ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de actieagenda voor het centrum. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat ondernemers, gemeente en vastgoedpartijen goed georganiseerd zijn en met elkaar samenwerken aan een aantrekkelijk, gastvrij en economisch sterk centrum. Het eerste aanspreekpunt voor ondernemers en vastgoedeigenaren zijn Lidia van Ingen en Jeroen Peters. Ik werk meer op de achtergrond en daarmee in de dagelijkse praktijk wellicht voor jullie iets minder zichtbaar. Maar zeker niet onbereikbaar. Mocht je mij willen spreken, neem dan gewoon even contact met mij op via email: voorzitter@centrumzeist.nl of via 06-41700117.

Naast Koert en Lidia, maakt ook Jeroen Peters deel uit van het uitvoeringsteam van Hart van Zeist. Hoewel de meeste van jullie Jeroen al kennen, stelt Jeroen zich hieronder voor de volledigheid ook nog even kort voor.

Jeroen Peters
Ik ben sinds begin maart 2019 binnen Hart van Zeist 3 dagen per week werkzaam als vestigingscoördinator voor het centrum van Zeist. In deze rol ben ik voor zowel ondernemers als vastgoedeigenaren het aanspreekpunt voor wat betreft vastgoed gerelateerde zaken in zijn algemeenheid en verplaatsingen en transformaties in het bijzonder. Mocht je zitten met een vastgoed gerelateerde vraag, willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een verplaatsing of meer willen weten over  transformatie, dan hoor ik het uiteraard graag. Je kunt mij bereiken op 06-52565660 of stuur een mail naar jeroen@centrumzeist.nl

Nu het uitvoeringsteam weer op volle sterkte is, vol nieuwe energie, inspiratie en ideeën, gaat wat ons betreft een nieuwe fase in om gezamenlijk te werken aan het gemeenschappelijke doel: een compact en aantrekkelijk centrum van Zeist in goede samenwerking tussen de verschillende partijen!

Op de foto van links naar rechts: Jeroen Peters, Lidia van Ingen en Koert Vermeulen