,

Laatste weekend mei: Happy Hippie Ibiza Weekend

Op zaterdag 27 mei vindt vanaf 12.00 uur de zomerse Ibiza-markt plaats in het Walkartpark in Zeist. De markt gaat dit jaar ON TOUR naar maar liefst 16 locaties.

Op de Ibiza-markt vindt je ruim 60 standhouders met een exclusief aanbod van hippie -en chique producten die gerelateerd zijn aan het eiland ‘’Ibiza” zoals hippe fashion, sieraden, tassen, woonartikelen, beauty, beleving, eten en drinken.

Na de succesvolle editie van vorig jaar op Belcour winkelgebied, breidt de Ibiza-markt dit jaar verder uit. Door de markt dit jaar in het Walkartpark te laten plaatsvinden, creëert de organisatie meer ruimte en is er plaats voor meer aanbod. Er wordt een sfeervolle lounge gecreëerd in de zodat de bezoeker tijdens het shoppen kan genieten van heerlijke muziek en een lekker hapje en drankje.

Naast standhouders uit het hele land zijn er ook lokale ondernemers uit Zeist die meedoen. De Heren van Zeist en Bij Mij zorgen deze dag voor culinair genot.

De Ibiza markt duurt tot 19.00 en is gratis toegankelijk.

Op zondag 28 mei wordt er in de Allegro tuin (gelegen direct naast Eetcafe Pandarve) wederom de Happy Hippy Market georganiseerd. Deze kleinschalige markt is een coproductie van Eetcafé Pandarve en Wai Wurrie (door en voor lokale ondernemers).

Op onze altijd sfeervolle markt in Ibiza stijl (van 12.00 tot 17.00 uur) kun je in een ongedwongen sfeer met een lekker drankje in je hand en een gezellige deun op de achtergrond, langs de kraampjes slenteren die ingericht worden met de leukste items van verschillende ondernemers.
Ook voor de kleine mensch zijn er leuke activiteiten waaronder gratis schminken en een springkussen.

#eten #drinken #shoppen #muziek

De toegang is gratis.

Allegro tuin
Hoek Antonlaan – Weeshuislaan, Zeist