,

Walk Art Markt Zeist – ‘de markt voor kunst en kunstnijverheid’

Een park vol beelden, textiele vormgeving, keramiek, schilderijen, tekeningen, origami, poppen en nog veel meer. De Walk Art Markt is in Zeist en wijde omgeving een begrip. Dit gratis toegankelijke evenement presenteert ruim 130 kramen vol zelfgemaakte kunst en kunstnijverheid voor jong en oud.

Zaterdag 11 augustus komen makers van kunst en kunstnijverheid uit het hele land naar het mooie Walkartpark aan de Slotlaan in Zeist.

De deelnemers kunnen workshops en demonstraties in hun kraam geven. Vanaf 11.00 uur treden musici, dansers en goochelaars op bij het Food-plein. Goochelen, clownsact, creativiteit met je zintuigen, 3D-schilderen, schminken, bellenblaasartiest en nog meer activiteiten voor kinderen. Op het podium komen onder meer jonge zangeressen, buikdanseres Hadyr, kinderworkshop tapdans van EDC en het bekende Zeister duo Banus & De Ridder.

De combinatie van kunst(nijverheid) en de vele andere activiteiten zorgt voor een aantrekkelijke markt, waar ieder jaar duizenden mensen met veel plezier op af komen.

Walk Art Markt
Datum: 11 augustus 2018
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Entree: Gratis
Parkeren: Gratis op 800 meter afstand.
Walkartpark, hoofdingang aan de Slotlaan.

De Walk Art markt is een evenement van CultuurZeist. Bekijk hier de website voor meer informatie.