Zomer in Zeist bij fillyfashion

Damesbroeken  
Ben jij deze zomer in het centrum van Zeist? Misschien woon je al vele jaren in Zeist en blijf je dit jaar thuis van vakantie door de Corona. Of je verblijft tijdelijk in Zeist voor vakantie.  Het maakt niet uit om welke reden, het is prachtig en aangenaam verblijven in Zeist. Prachtige bossen, fiets en wandelroutes. Daarnaast een prachtig centrum met unieke winkels. Fillyfashion is er èèn van. Al 40 jaar in Zeist met een unieke collectie van grote merken.
F
F

Zomer broeken kopen
Tijdens je verblijf in Zeist bevelen we je zeker een dagje shoppen aan in het centrum van Zeist. Zoals iedereen zowel in de zomer als in de winter gewend is van filly geven wij je graag advies. Kom eens kijken bij onze uitgebreide collectie zomerbroeken. Merken als Rosner, Para Mi, Zerres en Angels liggen bij ons op de plank. Wij geven je graag wat tips zodat jij plezier krijgt van een goede broek die op je lijf geschreven is.
F
F

Lange zomerbroeken
In het begin van de zomer dragen we graag lange zomerbroeken. Ben je wat langer dan gemiddeld adviseren wij je vaak de slimfit. Bv de Celine van Para Mi is een prachtige slanke broek maar niet helemaal lichaamsvormend.  Heb je juist wat kortere benen? Kom gerust eens kijken in onze ruime collectie skinny`s. De skinny geeft je een super slanke been waardoor deze meteen iets langer lijken.
F
F
F

7/8 ste zomerbroeken
Wordt het wat meer zomer in Zeist? De 7/8 ste broek wordt steeds vaker gedragen. Beoordeel de lengte kritisch op je lichaam. Er zijn vele lengtes in deze zomerbroeken.  Bij een langere beenlengte  mag de broek gerust iets langer maar ook wat wijder zijn. En dat past prima in de komende trends. De gaucho is terrein aan het winnen.  Heb je juist een korte been, dan adviseren we de slanke  piraat broek of de capri. Angels en Zerres laten je een vrolijke collectie hierin zien.
F
F

Bermuda`s
Durf jij het aan? We horen het vaak in de zomer. Niet iedereen wil nog graag de straat op met die blote knieën. Toch sta je verbaasd van jezelf als je een prachtige bermuda draagt met een mooie blouse. Het grote verschil zit voornamelijk in de rest van je outfit. Bij fillyfashion tref je mooie bermuda`s zoals de Lyndsey van Para Mi. Net boven de knie en voorzien van stretch.  Draag zo`n bermuda juist wat gekleed.
F
F
F

direct online bestellen
Wil je graag direct online bestellen? Dat kan. In de webshop van fillyfashion bestel je gemakkelijk en eenvoudig. Het betalen is veilig. Bekijk hier de reviews van de klanten die jou voor zijn gegaan.
F
F
F
F

Bezoek onze winkel
Veel leuker vinden wij het jou deze zomer te ontmoeten in onze winkel in Zeist. We zijn gevestigd in het centrum van Zeist. We geven je graag nog veel meer tips en trucs waardoor jij veel plezier gaat krijgen van je aankopen bij fillyfashion. Filly laat je stralen. Ook deze zomer in Zeist. Tip, combineer je bezoek aan het centrum van Zeist met een cultureel uitje en onze fantastische horeca gelegenheden.
F
F
F

We heten je welkom!
Groet Henk-jan & Annet